Ädelmetallforum.n.nu

Forumet för guld- och silversamlare

Om Forumet

Ädelmetallforum drivs av Silverräven och MrLibertad och startades i maj 2011. Till vår hjälp har vi moderatorer som hjälper till att hålla ordning i diskussionstrådarna, och en hel stab av dedikerade medlemmar som håller ångan uppe. Forumet ägs av ovanstående privatpersoner och ej av företag.

Ädelmetallforum startades med plattforumen PunBB pga dess enkelhet och snabbhet, men övergavs efter knappt ett halvår till förmån för det betydligt mer mångsidiga SMF (Simple Machines Forum).

Ädelmetallforums syfte är att vara en självklar grund för myntsamlare och investerare med intresse för ädelmetaller, och en bra plats för nybörjare på området.

Även om alla medlemmar har olika bakgrunder, ålder och åsikter, så är en liberal och kritisk syn på samhället, staten och ekonomi en gemensam faktor, även om diskussionerna sällan har ren politisk inriktning.

 

Ädelmetallforum på nätet

Förutom på www.adelmetallforum.se så kan vi följas via flera andra kanaler tack vare RSS-flöden. Vid driftstörningar går vi främst ut med information via vår Facebooksida.

 

Facebook: https://www.facebook.com/pages/%C3%84delmetallforumse/236931906320080

Twitter: http://twitter.com/adelmetallforum

Bloggy: http://adelmetallforum.bloggy.se

Gilla oss på Facebook!

Via vår Facebooksida kan du följa diskussioner på forumet, få nyheter och tips om tävlingar.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)