Ädelmetallforum.n.nu

Forumet för guld- och silversamlare

December - Rekordmånad!

I mitten av december drog vi igång en utlottning av 5 st silvermynt bland alla som ville delta. Tack vare detta fick vi hela 51 stycken nya medlemmar till forumet, samt rekord i antalet sidvisningar. Mycket roligt, vilket gjorde att forumet växte med 10% på en månad!


Tävlingen är sedan dess avslutad och utlottningsvinsterna är på väg via post till de lyckliga vinnarna. Vi har dock tävlingar några gånger per år, så häng inte läpp om du inte vann eller inte hann registrera dig. Det kommer fler tillfällen!

En baksida med den ökade trafiken är att forumet har upplevts väldigt segt periodvis. När det har varit som värst har det t om kommit upp felmeddelanden och sidan har inte kunnat laddas. Detta beror på vår hos där Ädelmetallforum ligger, som tyvärr inte verkar ha särskilt väloptimerad hårdvara. Av denna anledning har vi därför slimmat vissa av funktionerna för att minska belastningen, men ändå försökt behålla funktionaliteten på en hyfsad nivå. Vi kommer dock byta till ett bättre webhotell för att vara förberedda på högre trafikmängder i framtiden.


Hoppas ni, alla medlemmar och gäster har överseende med detta tills vidare!

8 jan 2013

Gilla oss på Facebook!

Via vår Facebooksida kan du följa diskussioner på forumet, få nyheter och tips om tävlingar.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)